Tsar B & B.O.X miXmass

by • 6 januari, 2019 • Geen categorieComments (0)2294

 

Tsar B (het pseudoniem van Justine Bourgeus) staat met haar unieke beats en exotische melodieën synoniem voor een steeds verrassende show. Ze laat harten openbloeien en bewijst tijdens haar performance met Baroque Orchestration X dat 2019 voor haar alvast een gunstige start maakt. Vijf jaar geleden ontmoette ze in deStudio de curator van miXmass, Pieter Theuns. Ze was meteen in de ban van zijn eersteklas luitspel. Haar aspiratie om met de bezieler van B.O.X samen te werken werd al eerder werkelijkheid en toont tijdens de tweede editie van miXmass artistieke maturiteit.

Utopia, een ensemble dat ze twee jaar geleden heeft ontdekt, intensiveerde met fenomenale koorzang het nummer Velvet Green. Voor de officiële track van het nummer zongen ze in een Begijnhofkerk. Dit live meemaken in deSingel was subliem!

Persoonlijk was ik bijzonder geraakt bij de drie nummers die ze tijdens Boutique! bracht. Bij het herbekijken van het videomateriaal, ben ik in tranen uitgebarsten. Een apotheose!
De verschillende concerten die mijn huisgenootje en ik in de Roma, AB en deStudio zagen waren steeds verrassend door de nieuwe elementen en klemtonen die ze in haar show implementeert. Ze bewijst wederom wat voor een prachtige kameleon ze van ware aard is: bij het grote publiek bekend en een onuitputbaar vermogen tot samenwerkingen met haar zang, viool en resoluut talent en dat… in subtropische en tropische gebieden.

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *